Razie a polițiștilor pentru depistarea șoferilor vitezomani

199
Razie a polițiștilor pentru depistarea șoferilor vitezomani - razie-1365433406.jpg
Polițiștii rutieri constănțeni au organizat o acțiune pe linia depis-tării șoferilor care se urcă la volan deși prezintă anumite nereguli. Într-o singură zi, rutieriștii au amen-dat 304 șoferi, valoarea sancțiu-nilor fiind de 78.750 de lei. Astfel, 19 conducători auto s-au ales cu amendă pentru că nu au purtat centura de siguranță, iar patru pietoni au fost sancționați pentru că au traversat prin loc nepermis.

"Traversați strada doar prin locurile permise, după ce v-ați asigurat în prealabil, nu vă angajați în traversarea părții carosabile prin fața sau prin spatele autovehiculelor oprite în stațiile pentru mijloacele de transport în comun, supravegheați copiii, atunci când sunt participanți la traficul rutier", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere.

Detașat la capitolul amenzi "conduc" șoferii care au fost prinși apăsând pedala de accelerație mai mult decât trebuie. Astfel, nu mai puțin de 254 de șoferi s-au ales cu amenzi usturătoare, pentru că au depășit limita legală de viteză cu maximum 50 de kilometri pe oră.

De asemenea, 11 șoferi au rămas fără permisul de conducere. Dintre aceștia, opt vitezomani, care au depășit limita legală a vitezei cu peste 50 de kilometri pe oră, un șofer care a depășit pe linia dublă continuă și un conducător auto care s-a urcat la volan deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În plus, rutieriștii au reținut două certificate de înmatriculare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde