Iată cine este NOUL ȘEF al POLIȚIEI CONSTANȚA

3449
8
Iată cine este NOUL ȘEF al POLIȚIEI CONSTANȚA - constantindancu-1365407917.jpg

Articole de la același autor

Comisarul șef Constantin Dancu, șeful Serviciului Poliției Rutiere Constanța, a fost numit la comanda Inspectoratului de Poliție Județean. Până în prezent, la comanda IPJ s-a aflat comisarul șef Adrian Rapotan, inspector șef adjunct. 

Comentează știrea

xxl
8 aprilie 2013
coruptu" Dancu

Cel mai mare corupt din politie. Rusine.

un om informat
8 aprilie 2013
stiam!

se cunostea deja din luna septembrie ca dancu era in carti la sefia ipj, lucru favoarabil lui cand va iesi la pensie cu grad si functie.

Mishu
8 aprilie 2013
Ce a facut la Rutiera ?!?

Si-a primit rasplata pentru ca nu i-a intocmit dosar betivului adormit in intersectie la Capitol , nicusor constantinescu... Incompetentul asta nu a facut ceva in lunga sa sefie la Rutiera , darmite de acum incolo... Un filfizon , care se crede un fel de gigolo din Politie , asa cum era si "actorul" Moraru (politistul in sula goala). Vai de politistii profesionisti din IPJ ! A mai fost o hahalera de sef mecanic (Catana) in fruntea IPJ si nimeni din Politie n-a cracnit. Halal tara de slugi si prosti... Va meritati soarta de eroi ai celor mai tari bancuri !

ratopan
8 aprilie 2013
numire sau promovare dupa competenta?

e cumva 1 aprilie?brava la el! dar sa-si caute alti adjuncti ,mai putin glumeti ,sifonari si cu scoala vietii!

stie el
8 aprilie 2013
UN GOLAN

atentie la saracii, care vor sa se imbogatesca. Ex: Dancu.un fiu de tractorist si o casnica.

gigi
8 aprilie 2013
dancu

un tigan borat care se crede makedon

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

veronica ichim
9 aprilie 2013
nu conteaza cine este important ce face adica sa ne scape de gainari

sa ne scape de hoti, acei hoti care ai pui sa-ti lucreze ceva iar ei nu-si asuma responsabilitatea pt ce sau angajat ci fac gainari fura,materiale si daca ai atentionezi devin recalcitranti si chiar te agreseaza,am depus o plangere la sectia 5 de politie pe data de 3-03-2013 si inca nu stiu nimic cand se va face ceva.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.888 secunde