Utilizatorii de cartele prepay, obligați să se înregistreze cu buletinul

311
3
Utilizatorii de cartele prepay, obligați să se înregistreze cu buletinul - utilizatoriidecarteleprepay-1397061835.jpg

Articole de la același autor

Toți utilizatorii de cartele preplă-tite vor fi obligați să se înregistreze cu un act de identitate în termen de șase luni de la intrarea în vigoare a actului normativ pe care l-a aprobat, ieri, Guvernul. În cazul persoanelor juridice, acestea vor avea obligația de a depune docu-mente de constituire a societății. În caz contrar, "operatorul de telefonie mobilă va sista serviciul până când deținătorul cartelei va înregistra cartela", a informat Ministrul Justiției, Robert Cazan-ciuc. Acesta a precizat că în ultima ședință a CSAT s-a luat decizia de a promova urgent un act normativ pentru prevenirea și contracararea riscurilor la adresa securității naționale. 
Potrivit Ministrului Justiției, modificarea legislativă îi vizează și pe agenții economici, care vor trebui să depună documente de constituire a societății. La rândul lor, operatorii de telefonie mobilă au obligația de a notifica toți deținătorii de cartele preplătite cu privire la această obligație. 
Proiectul de act normativ ur-mează să intre imediat în dezbaterea Parlamentului, a mai informat ministrul.
Din august 2012 se lucrează la procedurile de implementare a acestui proiect, având în vedere că în România sunt peste zece milioane de utilizatori de cartele pre-paid. 


Comentează știrea

Mos Ene
10 aprilie 2014
Dap

Asta mai lipsea....sa ne stie din nainte numele sa nu se mai oboseasca sa afle prin mijloacele Specifice SRI.Asa o fii intr-un stat de Drept?Rusinee Politicieni Comunisti...si dupa atata timp de'la Revolutie tot Asa gandeste Romanul !!!

dap
10 aprilie 2014
Legi

Da...asta mai lipsea de'la politicienii Comunisti !! Rusinee

Vasile
10 aprilie 2014
Opinia Publica

Nu cred ca exista o tara din Europa unde Politicienii sa se fii gandit macar la acest lucru!? Acum suntem siguri ca ne sunt ascultate(inregistrate)convorbirile!!Ca sa fie mai simplu pt aflarea Numelui...dau o lege!! Romaniaaa...TREZESTETE !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6051 secunde