"VĂ OMOR PE TOȚI!" Un constănțean amenință lumea cu cuțitul / Galerie foto

12539
7

Articole de la același autor

Această dimineață nu a fost una deloc liniștită pentru constănțenii care locuiesc în zona restaurantului Sabroso, pe strada Corbului. Un bărbat a ieșit la geam, cu două cuțite în mână, și a început să strige cât îl țin plămânii că va înjunghia și va omorî pe toată lumea. Potrivit vecinilor, nu este pentru prima dată când bărbatul face scandal, însă niciodată nu a ieșit pe geam cu cuțitele în mână. 

Comentează știrea

just me
15 ianuarie 2017
tara lui papura voda

Bine ca a fost filmat..politia unde e???ca nu am vazut-o.....

Cristi M.,fost locuitor str.Corbului
15 ianuarie 2017
"Va omor pe toti!"

Omul este asa de cand il stiu,adica de peste 40 de ani.Niciodata nu a facut rau nimanui,decat ca,din cand in cand,mai tulbura linistea publica... Mai vine si Politia,mai vine si Salvarea,il mai iau in "cantonament",dar dupa ce ii administreaza tratament si se linisteste,ii dau drumu' acasa.Acasa nu-si mai tine tratamentul si o ia de la capat. P.S. Cel mai suparat este pe Lună,ca nu-i intoarce sentimentele de dragoste...😂😂😂

Locuitor al blocului
15 ianuarie 2017
Vine si pe la usi

Va corectez,de un an si ceva iese la geam cu acele cutite,ba chiar a avut o perioada cand mergea si in fata usilor vecinilor cu ele.

Petre Daniel
15 ianuarie 2017
Vecinu din fata usi !!!

Eu stau fix usa in usa cu el , la 2 - 3 metri de usa lui . Omul asta are de mult probleme . Am fost fugarit cu cutitu si a aruncat cu cutite dupa mine o perioada foarte lunga de timp . In vara anului 2014 a înjunghiat un politist de la sectia 4 !!! Au intrat si mascati de 2 ori peste el in casa in timp ce acesta era cu toporul pregatit sa ii atace . A fost dus la spitalul de nebuni de 3 ori daca nu ma insel si a fost eliberat mereu . Niste vecini au primit bolovane in usa , acestea fiind nevoiți sa schimbe usa si sa monteze o camera de supraveghere. Nu mi se pare normal !!!! . Intr-o seara ma astepta la usa cu un fier in mana sa ma atace , in acel timp a iesit tatal meu afara si sa ales cu capul spart , cand sa rastit asupra mea m-am autoparat si l-am trantit de pământ mai pe romaneste !!!!

da omorati-l frate
15 ianuarie 2017
pe nenorocit

jigodia terorizeaza tot cartierul, hai sa puna 2-3 barbati mana pe drugi si sa-l bata pana il lasa fara suflare.

eu
16 ianuarie 2017
ha ha

asta nu e Sararu ?

Ruxandra
16 ianuarie 2017
Un nebun

Imi este frică pentru bunica mea ! Sta langa blocul acestui nebun ! Doamne ferește!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Eveniment : Șofer lovit de un copac căzut, la Corbu
Pagina a fost generata in 2.2528 secunde