Valentin Preda a fost DEMIS

328
1
Valentin Preda a fost DEMIS - valentinpreda846943001-1361266329.jpg
Valentin Preda, fostul consilier al primarului Radu Mazăre, a fost eliberat din funcție, ca urmare a deciziei luate de premierul României Victor Ponta. Asupra secretarului de stat ar fi fost găsite două plicuri de culoare maro, însă conținutul acestora nu a fost dezvăluit, scrie realitatea.net.


Amintim că Valentin Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost ridicat de pe stradă, de procurorii DNA. Preda ar fi suspectat de fapte de corupție, potrivit unor surse Realitatea TV. Valentin Preda este cunoscut ca un apropiat al lui Radu Mazăre, dar și al Ancăi Boagiu.


Comentează știrea

SCAPA CINE POATE..FUGITI!
19 februarie 2013
ATENTIE VINE DNA PESTE VOI!LATUL SE STRANGE LA oLTEANU,a.vaSILESCU,rOD.AVRAM..FUGITI CAT MAI E TIMP

LATUL SE STRANGE LA oLTEANU,a.vaSILESCU,rOD.AVRAM (19 feb 2013) Asupra secretarului de stat ar fi fost găsite două plicuri de culoare maro, însă conținutul acestora nu a fost dezvăluit.Amintim că Valentin Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost ridicat de pe stradă, de procurorii DNA. . Valentin Preda este cunoscut ca un apropiat al lui Eugen Olteanu, A. Vasilescu, Rodica Avram, Radu Mazăre, dar și al Ancăi Boagiu.CEL CARE A DISTRUS AUTORITATEA NAVALA ROMANA ,VALENTIN PREDA A FOST ARESTAT ..IMPERIUL VOSTRU S-A DESTRAMAT.. Angajat (19 feb 2013) Rog organele de control sa vina la Anr sa vada ce se intimpla si cum se dau salarii de mii de lei fara acoperire.Sa se inceapa de la secretariatul directorului general. pentru mazares (19 feb 2013) mai vrei portul mai drogatule ? tu crezi ca esti pe timpul lui nastase? vrei sa dai ajutoare din profitul portului constanta care este al tarii romania LalaSong (19 feb 2013) infractor notoriu.. el si toata gasca lui ..la puscarie ..cu vali la puscarie...au distrus APC SI ACN cu furaciuni si contracte date pe oki frumosi. Sper tinta finala sa fie mazare drogatu care a distrus un judet Bravo DNA! (19 feb 2013) Preda e un infractor dintre cei mari, dar nu e singurul. Asteptam si gasca lui de mafioti din MT, ANR, APMC, CERONAV, UMC, ANMB si cu voia dv. Colegiul Nautic! Toata floarea cea vestita a masoneriei maritime! Felicitari DNA! ParaGogu (19 feb 2013) Bai @Gogule esti un prost notoriu si retardat pedeasupra...Asta=Vali Preda era sugatorul lui Mazare ,nu are nimic deaface cu Base...dar tu de unde sa stii asta !!!!!.... portul (19 feb 2013) pai daca l-a suparat pe Ponta si a vrut sa-i ia lui si baietilor din Bucuresti portul......normal !!!!! angajat (19 feb 2013) Poate asa invata si Ponta sa nu se mai bazeze pe oamenii lu mazare, toti sunt doar scursuri ale societatii @Gogu (19 feb 2013) Valentin Preda a fost secretar de stat si pe timpul lui Tariceanu si pe timpul lui Boc, a fost numit de Anca Boagiu si este apropiat a lui Basescu. Deci nu este numai omul lui Mazare. Coruptia bate mai mult catre pedelisti. Vladut (19 feb 2013) Vai,si eu ce o sa ma fac acum?Banias are grija de c^*#l lui,Preda a patit-o si el acum...nu stiu cine o sa ma mai puna pe mine director?!?.. portul (19 feb 2013) alo dna poate veniti si pe la apc, anr ,acn ,radionav ,gisn ,sa vedeti ciordeli Gogu (19 feb 2013) Normal,omul lui Mazare ce putea sa fie decat un penal ordinar.Poate-i salta pe toti apropiatii!!! 1

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Încă un liberal în conflict cu Antonescu
Luni, 28 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Directorul CNADNR a demisionat
Pagina a fost generata in 0.2675 secunde