Încă un liberal în conflict cu Antonescu

233
Încă un liberal în conflict cu Antonescu - incaunliberalparasesteconducerea-1359886336.jpg
Vicepreședintele PNL Vlad Moisescu și-a anunțat intenția de a demisiona din funcție, la ședința Biroului Politic Central al formațiunii. El a afirmat că va rămâne un simplu membru al Partidului Național Liberal.


Liberalul a susținut că printre motivele recente care îl determină să demisioneze sunt faptul că organizația de tineret și studenți a sectorului 1 a fost "decimată, au fost dați toți afară" și că a fost suspendată, până la congresul formațiunii, Curtea de onoare și arbitraj a PNL. 


"Toate astea mă fac să îmi dau demisia din funcția de vicepreședinte al PNL. Luni, pe masa Biroului Permanent va fi demisia mea. Rămân un simplu membru, ca în '90", a declarat Vlad Moisescu.  El a spus că, din luna mai a anului trecut, s-a intrat într-un conflict cu președintele PNL, Crin Antonescu, și că vina aparține acestuia din urmă. 


"Din luna mai 2012 s-a intrat într-un conflict, pe de o parte inițial de domnul Chiliman, pe care îl susțineam, cu domnul Crin Antonescu. Viața a făcut ca de fiecare dată să avem alegeri, cum v-am spus, destituirile au fost făcute întotdeauna în ședința de dinaintea alegerilor. A trebuit să onorăm pe de o parte alegerea primarului, alegerile locale, a venit fierbintea vară a referendumului, alte alegeri, după care s-a intrat strict în focul parlamentarelor, moment în care, probabil, cred eu a apărut un alt conflict când domnul Tăriceanu a decis să candideze în București, sectorul 1, chiar în colegiul lăsat liber de Antonescu, ceea ce pe noi ne-a onorat și l-am sprijinit, chestia asta l-a înfuriat probabil și mai tare și de aici conflictul. Ce vreau să spun este că nu l-am generat noi, chiar putea să nu apară, dar îi aparține total domnului Antonescu", a mai spusVlad Moisescu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Directorul CNADNR a demisionat
Pagina a fost generata in 0.4136 secunde