Vama Veche i-a purtat ghinion! Bărbat dat în urmărire, prins de două ori de același agent de poliție

3563
Vama Veche i-a purtat ghinion! Bărbat dat în urmărire, prins de două ori de același agent de poliție - fbimg1685802281555-1685802698.jpg

Articole de la același autor

Agentul șef adjunct de poliție Dragu Andreea are 34 de ani, este agent de ordine publică în cadrul Poliției Municipiului  Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai și ... a prins de două ori același bărbat dat în urmărire!


La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 04.00, Andreea se afla în patrulă, împreună cu colegii ei.


La un moment dat a observat, pe strada Falezei din stațiunea Vama Veche, un bărbat al cărui comportament era suspect.


"Colega noastră l-a recunoscut ca fiind același bărbat din județul Arad pe care, în urmă cu doi ani, îl depistase în stațiunea Vama Veche, fiind dat în urmărire după ce pe numele său fusese emis mandat de executare a pedepsei  pentrufurt calificat și conducerea unui vehicul fără permis", au povestit reprezentanții Poliției.


Andreea și colegii ei s-au îndreptat către bărbatul suspect și l-au legitimat.


Acum, la fel ca în urmă cu doi ani, acesta a încercat să le dea polițiștilor date de identitate false, dar a fost condus la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, unde  polițista a reușit să-l identifice.


Când l-a verificat în baza de date, a constatat că bărbatul, de 36 de ani, este din nou dat în urmărire, pe numele său fiind emis, de Judecătoria Arad, mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 277 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


 "Bărbatul, care a avut ”ghinionul” de a se întâlni de două ori cu colega noastră, liberat din penitenciar în urmă cu aproximativ 2 luni, a fost escortat și încarcerat din nou, de Andreea și colegii săi, în Penitenciarul Poarta Albă", concluzionează sursa amintită. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5407 secunde