Rafael Nadal are nevoie de o perioadă de recuperare de cinci luni. A suferit o intervenție chirurgicală

189
Rafael Nadal are nevoie de o perioadă de recuperare de cinci luni. A suferit o intervenție chirurgicală - nadal-1685800932.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care a efectuat vineri o artroscopie la şoldul stâng, are nevoie de o perioadă de recuperare estimată la cinci luni, potrivit raportului medical emis sâmbătă, informează agenţia EFE.


"Intervenţia chirurgicală a decurs bine. Ea a constat în curăţarea părţilor fibroase şi deteriorate ale tendonului (psoasului), precum şi întărirea lui. În al doilea rând, a fost tratată şi o leziune mai veche a labrumului şoldului stâng (o parte a articulaţiei - n.red), care va contribui cu siguranţă la vindecarea tendonului", indică raportul.


"Rafa va începe procesul de recuperare funcţională progresivă în următoarele ore, iar perioada normală de recuperare este estimată la cinci luni, ţinând cont întotdeauna de respectarea timpilor biologici ai structurii menţionate", au conchis medicii de la Clinica Teknon din Barcelona, unde a fost efectuată operaţia jucătorului iberic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4238 secunde