Vânzătorii de etnobotanice nu se sinchisesc de polițiști

944
Controalele realizate de ofițerii de la Crimă Organizată nu sperie pe comercianții de "vise". Drept dovadă, deși cele câteva unități comerciale din Constanța, unde se mai află la vânzare substanțe etnobotanice, sunt verificate periodic, iar vânzătorilor și administratorilor firmelor le sunt întocmite dosare penale, plicurile cu produse suspecte nu dispar de pe rafturi. Din contră, după ce pleacă polițiștii, rafturile sunt din nou pline.

Exemplul cel mai elocvent este ceea ce s-a petrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un sex-shop din Constanța. Astfel, joi, 16 februarie, polițiștii au descins în magazin, iar printre vibratoare și alte obiecte erotice au găsit și 216 plicuri cu substanțe susceptibile de efecte psihoactive. Plicurile erau comercializate la prețuri între 15 și 20 de lei și au fost confiscate, în vreme ce vânzătorului, Alexandru Ștefan M., i-a fost întocmit dosar penal.

A doua zi, mai multe plicuri erau la vânzare: 349 de plicuri cu substanțe suspecte au fost găsite de polițiști la controlul de vineri și un nou dosar penal a fost întocmit, pe numele lui Aurelian C., alt vânzător. De asemenea, aceeași măsură a fost luată și față de Iancu F., administratorul firmei. Polițiștii de la Crimă Organizată continuă cercetările cu suspecții în libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6919 secunde