Afaceri la cheie la International Franchise and Branding Exhibition

759
Asociația Română de Franciză, în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Ministerul Culturii și Patrimoniului Național, organizează, în perioada 17 - 18 mai 2012, la Sala Palatului, a treia ediție a International Franchise and Branding Exhibition.

Asociația Română de Franciză organizează pe perioada expoziției o serie de evenimente, la care publicul are acces. Dintre acestea menționăm: Forumul de Franciză a Țărilor de la Marea Neagră și Balcani, lansarea oficială a campaniei Susțin Brandul Cultural Românesc, Tinerii Antreprenori, Femeia Antreprenor. La acestea vor participa specialiști ai ministerelor partenere, profesori, reprezentați ai universităților Harvard, Aydin University, ASE, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, avocați și consultanți din Irlanda, Marea Britanie, Croația, Polonia, Bulgaria, Serbia, reprezentanți ai BSEC, BSFF.

Totodată, ARF inițiază, pe perioada expoziției, cursuri de specializare în franciză, la finele cărora Universitatea East London, va elibera diplome. Cursurile vor fi susținute de un lector de la Harvard University și se vor derula timp de 2 zile, fiind structurate pe module.

Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul www.ifbe.ro.

Brandurile autohtone, francizorii și master francizații își pot rezerva, în premieră, standurile online. Numărul dedicat evenimentului, 074666 IFBE adică 0746664323, este la dispoziția celor interesați pentru detalii suplimentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Februarie 2012
Stire din Economie : Cursurile BNR de astăzi
Marţi, 21 Februarie 2012
Stire din Economie : Arena Leilor vine în Constanța
Pagina a fost generata in 1.7578 secunde