Veselă de bucătărie contrafăcută, confiscată în portul Constanța

60
Veselă de bucătărie contrafăcută, confiscată în portul Constanța - port1-1382101109.jpg
Polițiști din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanța Sud Agigea, controlul a trei containere sosite din China pe adresa unor societăți comerciale cu sediul în București, respectiv Republica Moldova. 

În urma verificării primului container au fost descoperite 614 seturi reprezentând veselă de bucătărie (cești și farfurii), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 500.000 lei dacă bunurile ar fi originale. În celelalte două containere au fost identificate 594 de articole de îmbrăcăminte (geci bărbătești) și 521 de articole de feronerie (discuri pentru tăiat metale), marfă nedeclarată în valoare de 121.000 lei.

Vesela de bucătărie, ce purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute, dar și marfa nedeclarată au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Polițiștii de frontieră le-au întocmit administratorilor societății comerciale în cauză dosare penale pentru punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, respectiv folosire de acte nereale față de autoritatea vamală. 

Pagina a fost generata in 1.232 secunde