VESTE BUNĂ PENTRU ȘOFERI! TAXA DE POD, eliminată

127
VESTE BUNĂ PENTRU ȘOFERI! TAXA DE POD, eliminată - cnadnrtaxadepoddelafetesticernav-1406876559.jpg

Articole de la același autor

Plata taxei de trecere a podului peste Dunăre de la Fetești - Cernavodă va fi suspendată permanent la sfârșit de săptămână, a anunțat premierul Victor Ponta.


"Am reușit ca întotdeauna, când o instituție sau o companie nu e în stare să rezolve o problemă simplă, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale România a reușit să facă tot o catastrofă la bariera de la Fetești. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanță de groază că... nu știu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine și îi anunțați că de vineri până luni nu se plătește acolo, la Fetești. Ținem oamenii pentru 13 lei, ne batem joc de ei și faptul că CNADNR e atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem să poată oamenii să treacă mai repede, să plătească, nu e vina oamenilor", a afirmat Victor Ponta în ședința de Guvern.


"Deocamdată, rezolvăm românește, adică ridicăm bariera trei zile, dar eu am speranța că dumneavoastră, cu spiritul antreprenorial, reușiți să găsiți o soluție ca să nu ne mai batem joc de oameni", i-a spus Ponta ministrului Transporturilor, Ioan Rus.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3105 secunde