Vezi aici cum se modifică taxele la podurile de la Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii

585
Vezi aici cum se modifică taxele la podurile de la Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii - taxapod98557500-1317392739.jpg

CNADNR a anunțat astăzi că, începând de sâmbătă, 1 octombrie, tarifele pentru motociclete, inclusiv cele cu ataș, autoturisme și vehicule cu masă totală mai mică sau egală cu 3,5 tone, la podurile Fetești - Cernavodă și Giurgeni - Vadu Oii, vor reveni la valorile din iulie, când tarifele au fost reduse.


Compania a decis la mijlocul lunii iulie reducerea tarifelor pentru vehiculele amintite, la podurile peste Dunăre de la Fetești - Cernavodă și Giurgeni - Vadul Oii, la cinci lei.


"Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță că începând cu 1 octombrie, tarifele de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre la Fetești - Cernavodă și Giurgeni - Vadu Oii pentru motociclete, inclusiv cele cu ataș, autoturisme și vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, vor fi cele stabilite prin Ordinul MTI nr. 568/2010", se arată într-un comunicat transmis de CNADNR.


Astfel, la podul de la Giurgeni-Vadu Oii pentru autoturisme și vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone taxa va fi de nouă lei.
La podul de la Fetești-Cernavodă, taxa pentru motociclete, inclusiv cele cu ataș, tariful va reveni la valoarea de opt lei, iar pentru autoturisme și vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone la 11 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Sănătate : Ungaria introduce taxa de chips
Pagina a fost generata in 0.589 secunde