VIAȚA celor care călătoresc cu trenul spre CONSTANȚA este pusă în PERICOL

130
VIAȚA celor care călătoresc cu trenul spre CONSTANȚA este pusă în PERICOL - jandarmicfrfiervechi1371494325-1374671425.jpg

Articole de la același autor

Viața celor care călătoresc cu trenul spre Constanța este pusă în pericol, din cauza unui fenomen ce pare de nestăpânit: furturile de componente de cale ferată. Tot din cauza hoților, trenurile care ajung pe litoral au întârzieri de zeci de minute. Marți, 23 iulie, 11 trenuri de călători care circulă pe magistrala București - Constanța și retur au avut, cumulat, întârzieri de peste 260 de minute. 




"Compania Națională de Căi Ferate SA informează că trenurile care circulă pe magistrala București - Constanța și retur ajung la destinație cu întârzieri cuprinse între 10 și 20 de minute, după ce persoane necunoscute au sustras mai multe componente de cale ferată din infrastructura feroviară aferentă stațiilor Nicolae Bălcescu, Medgidia și intervalului de stații Dor Mărunt - Dragoș Vodă", a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR. 


Au dispărut material mărunt de cale, electromotoare de acționare a macazului și 150 de relee din dulapurile instalației de dirijare a circulației trenurilor între stațiile Dor Mărunt și Dragoș Vodă. Din cauza acestor furturi, au apărut defecțiuni la instalația de dirijare a traficului și, implicit, întârzierile în graficul de circulația a trenurilor. 


Dar, pe lângă întârzieri, fenomenul îngrijorează căci este pusă în pericol viața călătorilor. "Traficul feroviar pe relația Dor Mărunt - Dragoș Vodă se desfășoară în continuare la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziției aparatelor de cale pe toate secțiunile afectate, pe firul II de circulație", a adăugat reprezentantul CFR. 


Reprezentanții CFR SA le cer scuze pasagerilor pentru disconfortul creat și îi asigură că au fost întreprinse toate măsurile pentru desfășurarea în condiții de siguranță a circulației feroviare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5396 secunde