VIAȚĂ DE COȘMAR / Copilă de 14 ani, violată timp de o lună de concubinul mamei

567
VIAȚĂ DE COȘMAR / Copilă de 14 ani, violată timp de o lună de concubinul mamei - viollamallofatade13anigasitainto-1349870034.jpg
Polițiștii din Cernavodă au fost sesizați, ieri, de către un bărbat de 51 de ani, cu privire la faptul că nepoata sa de 14 ani, este constrânsă de concubinul mamei sale să întrețină cu acesta relații sexuale și solicită sprijinul poliției.

Având în vederea sesizarea, polițiștii au demarat cercetările și au stabilit că suspectul locuiește în același imobil cu prietena sa, împreună cu care are un copil, dar și cu victima, care este fiica partenerei acestuia de viață dintr-o altă relație.

Bărbatul de 35 de ani este suspectat că la data de 19 septembrie a agresat fizic pe minora de 14 ani, după care a întreținut cu aceasta un raport sexual normal folosind forța fizică și amenințări, ulterior repetând periodic gestul. Minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal.

Cel în cauză a fost de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru viol în formă continuă și agravată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : 420 de amenzi în ultimele 24 de ore
Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.7006 secunde