Fotbal - CM 2014 / Ce spune antrenorul Turciei, Abdullah Avci de meciul cu România

343
Fotbal - CM 2014 / Ce spune antrenorul Turciei, Abdullah Avci de meciul cu România - fotbalturciaantrenor-1349869100.jpg
Selecționerul naționalei Turciei, Abdullah Avci, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că meciul cu România din preliminariile Cupei Mondiale din 2014 va fi foarte dificil, deoarece "tricolorii" formează o echipă disciplinată tactic și care încearcă să fie cât mai eficientă.

"Urmează un meci foarte important pentru noi. România este liderul grupei, cu maximum de puncte după două meciuri. Este o echipă tânără dar de calitate, cu o defensivă foarte bună și cu calități fizice, disciplinată tactic, compactă, care încearcă să fie cât mai eficientă. Am studiat-o în detaliu. Am văzut că au fost selecționați nouă jucători de la Steaua (n.r. - în lotul României au mai rămas doar opt steliști după accidentarea lui Cristian Tănase), alții evoluează în Europa. Ne așteaptă o întâlnire foarte dificilă, dar avem forța să câștigăm și vom da totul pentru asta, trebuie să arătăm ca o adevărată echipă și să avem entuziasm. Hakan Balta a ieșit din calcule din cauza unei accidentări, dar avem 24 de jucători pregătiți", a spus Avci, citat de cotidianul Hurriyet.

Partida Turcia - România, din grupa D a preliminariilor CM-2014, se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.296 secunde