Handbal - CE 2014 / Ce spune selecționerul Eliodor Voica de meciurile cu Slovenia și Islanda

298
Handbal - CE 2014 / Ce spune selecționerul Eliodor Voica de meciurile cu Slovenia și Islanda - handbaleliodor-1349786252.jpg
Selecționerul echipei naționale de handbal masculin, Eliodor Voica consideră că meciurile din preliminariile CE 2014, cu Slovenia și Islanda, vor fi foarte dificile, și că cele două formații sunt favoritele grupei.

"Cam aceasta este componența lotului, dar pot interveni modificări, în sensul că portarul Popescu și interul Mureșan au unele probleme de sănătate, iar în funcție de cum se vor simți, vom vedea ce măsuri vom lua până la ora reunirii. Mai sunt și alți jucători tineri în vederile noastre pentru postul de extremă stânga. Ne vom reuni la Piatra Neamț și de acolo vom pleca direct în Slovenia, pentru primul meci. După cum se vede, ne duelăm cu adversare din primul eșalon mondial, adică Slovenia, locul șase la Europene și Islanda, participantă la Olimpiadă. Consider că sunt favoritele grupei noastre. Să nu se înțeleagă greșit, nu mergem în aceste preliminarii ca mieii la tăiere, dar trebuie să fim realiști", a spus Eliodor Voica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2299 secunde