Fotbal / Vezi ce spun olandezii de meciul cu România

316
Fotbal / Vezi ce spun olandezii de meciul cu România - fotbalolandaromania-1349785382.jpg
Fundașul Ron Vlaar (Aston Villa) a declarat, astăzi, că reprezentativa Olandei va avea un meci foarte greu cu naționala României la București, pe Arena Națională, unde atmosfera va fi incendiară, o adevărată "casă de nebuni", informează NU Sport.

"România este o formație foarte bună, atmosfera la București va fi infernală, o adevărată casă de nebuni", a spus Vlaar.

Mijlocașul Rafael van der Vaart (Hamburger SV) a afirmat că "tricolorii" vor fi un adversar de calibru.

"Trebuie să facem un pas mare spre calificare. România este un adversar dificil, va fi un meci foarte greu cred", a precizat Van der Vaart.

Fundașul John Heitinga (Everton) a menționat că echipa Olandei își propune să ia toate punctele din întâlnirea cu România.

"Avem în lot jucători de mare valoare, mă bucur că unii dintre ei au revenit și cu siguranță vor fi un plus în meciul cu România. Este o echipă puternică, dar avem nevoie de victorie la București. Știm ce avem de făcut", a spus Heitinga.

Reprezentativa României va întâlni vineri, de la ora 20.30, la Istanbul, selecționata Turciei, apoi va juca marți, pe Arena Națională din București, în compania echipei Olandei, de la ora 21.00, ambele partide în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.093 secunde