Viceprimar reţinut de poliţişti după ce a comis un accident rutier mortal şi a fugit

316
Viceprimar reţinut de poliţişti după ce a comis un accident rutier mortal şi a fugit - politiaromana0-1698219097.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul comunei Bahna a fost reţinut de poliţişti după ce a comis un accident rutier mortal şi a fugit de la faţa locului.


Bărbatul în vârstă de 73 ani se afla la volanul unui autoturism pe drumul comunal şi a accidentat un localnic în vârstă de 74 ani.


"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 73 ani, din Bahna, ar fi condus un autoturism pe DC 98, ar fi surprins şi accidentat un bărbat de 74 ani, din aceeaşi localitate, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind ulterior identificat şi depistat de poliţişti. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 74 ani În urma administrării materialului probator, a fost dispusă reţinerea bărbatului în vârstă de 73 ani, pentru 24 ore", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, citată de Agerpres.


Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde