Victima în stop cardio-respirator, în urma accidentului de pe DN 1F, a decedat

100
Victima în stop cardio-respirator, în urma accidentului de pe DN 1F, a decedat - gbadea16august2022ipjsalajwhatsa-1660652405.jpeg

Articole de la același autor

Victima aflată în stop cardio-respirator, în urma accidentului rutier produs marţi pe DN 1F, între localităţile Zalău şi Ciumărna, a decedat, scrie Agerpres.

"Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi.

"În această dimineaţă, 16 august, la ora 10:25, pe Drumul Naţional 1F, în zona Meseş, s-a produs un accident grav de circulaţie. Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Bihor, pe Drumul Naţional 1F, din direcţia Zalău către Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă, din sens opus, de către un clujean, de 24 de ani. În urma evenimentului, şoferul din Bihor a rămas încarcerat, fiind rănit grav. În acestea momente, personalul medical efectuează manevre de resuscitare, victima aflându-se în stare de inconştienţă", se arată marţi, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii urmează să stabilească, cu exactitate, cauza şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.


foto: IPJ Sălaj  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6125 secunde