ACCIDENT SPECTACULOS LA OVIDIU! Un tânăr "a zburat" cu mașina peste un sens giratoriu și a luat foc, lângă o stație GPL

2796
ACCIDENT SPECTACULOS LA OVIDIU! Un tânăr
Imagini teribile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în apropiere de Autostrada 4, Constanța - Ovidiu. Un tânăr de 18 de ani a zburat, practic, cu mașina peste sensul giratoriu, apoi autoturismul s-a izbit de doi pereți au unui depozit și a luat foc chiar lângă o stație GPL.




Accidentul s-a petrecut la ora 04: 44. Imaginile suprind un șofer care întoarce pe contrasens, apoi de pe autostrada A4, dinspre Constanța spre Ovidiu, se observă un autoturism care vine cu viteză extrem de mare, scrie stirileprotv.ro


Autostrada se închide într-un sens giratoriu, dar șoferul nu mai reușește să oprească la timp și sare peste parapet. Autoturismul a intrat apoi în pereții unui depozit și a luat foc.




Angajații unei stații GPL au reușit să-i scoată pe cei din mașina, un tânăr de 18 de ani și o fată de 21 de ani, apoi au cerut sprijinul echipajelor de intervenție.


ISU Dobrogea: „În urma accidentului rutier au rezultat două victime cu vârste de până în 25 de ani care au fost transportate la spital. Autoturismul a ars în proporție de 90% și au fost afectați de flăcări doi pereți ai halei atelierului auto.”


Polițiștii de la rutieră susțin că la volan era tânărul de 18 ani. Deține permis de conducere și mergea la mare cu iubita lui.




sursa foto: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.644 secunde