Victima unor falși polițiști a ajuns în arestul Poliției Constanța

303

Articole de la același autor

Un tânăr care a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce a fost șantajat de falși polițiști a ajuns, la rândul lui, să fie anchetat. 


Reamintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 19,00, Alexandru Barbu, de 26 de ani, a fost oprit de mai mulți indivizi, în centrul localității Eforie Nord. Tânărului i s-au fluturat pe sub ochi un pistol și niște legitimații, iar cei care pretindeau că erau polițiști l-au percheziționat și au găsit asupra lui șapte grame de cannabis. Sub pretextul că-l pot scăpa de dosarul penal, i-au pretins 2.000 de lei, bani pe care victima i-a dat în aceeași seară. 


Inițial, în dosar au fost anchetați doar Mengheri Selcük, Narcis Patiș și Iulian Tudor, victima acuzându-i doar pe aceștia. Însă, în timpul cercetărilor s-a stabilit că la infracțiune ar fi luat parte și Alexandru Ionuț Ciobanu, deși victima a negat acest aspect. 
Pentru că a încercat să îi ducă în eroare pe anchetatori, victima Alexandru Barbu s-a ales și el cu dosar penal, fiind acuzat de favo-rizarea infractorului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7704 secunde