"Victime colaterale" în războiul interlopilor

1527
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus condamnarea la închisoare a trei martori care au dat declarații contradictorii într-unul din dosarele așa-zișilor interlopi de Constanța. Este vorba despre dosarul în care Lucian Călimărea, Rareș Gheorghe Răducanu și Vasilică Coșman au fost acuzați de comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie 2007, în timp ce se aflau în Clubul "Crush", din Constanța, pe fondul unor discuții în contradictoriu, cei trei l-ar fi bătut pe Marius Lețea, provocându-i vătămări ce au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.
Pentru că în fața procurorilor au susținut un lucru, iar în fața judecătorilor au venit cu alte variante, martorii Adriana Simona Grosu (Stănei), Gheorghe Zbenghea și Marius Cristinel Dicu au fost trimiși în judecată pentru mărturie mincinoasă. În aceste zile, magistrații constănțeni s-au pronunțat în dosarul lor, decizând ca Adriana Simona Grosu și Gheorghe Zbenghea să fie condamnați la trei luni de închisoare cu suspendare condiționată a executării pedepsei, iar Marius Cristinel Dicu la trei luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în termen de zece zile la Curtea de Apel Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1881 secunde