Victimele accidentului de la Poarta Albă, considerate "un succes medical"

570
Victimele accidentului de la Poarta Albă, considerate
Bărbații internați în stare gravă în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța, în urma accidentului rutier petrecut pe 12 februarie în Poarta Albă, când un autotren scăpat de sub control a lovit în plin un microbuz cu muncitori, au trecut de perioada critică. Medicii au fost, încă din momentul internării, rezervați asupra șanselor lor de supraviețuire. Cu toate acestea, cazurile celor doi sunt considerate de reprezentanții spitalului "un succes medical". "Este meritul echipei de pe STI și al conducerii spitalului, făcându-se eforturi pentru salvarea pacienților", a arătat dr. Florian Stoian, purtător de cuvânt SCJU.
Silviu Croitoru, de 29 de ani, și Marian Ciocoiu, de 32 de ani, au fost deconectați de la aparatele de ventilație, au început să mănânce. Ei urmează să fie transferați de pe Secția de Terapie Intensivă pe Ortopedie, unde vor fi supuși unor noi intervenții chirurgicale, pentru că ambii au fracturi de femur.
Accidentul petrecut în comuna Poarta Albă a avut un bilanț tragic - patru morți și patru răniți, cei doi bărbați fiind internați în stare critică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7954 secunde