Victor Becali a fost eliberat condiționat

155
Victor Becali a fost eliberat condiționat - victorbecali-1540393961.jpg

Articole recomandate

Fostul impresar Victor Becali a fost eliberat din penitenciar, ca urmare a unei decizii a Tribunalului Ilfov. Mai multe solicitări de eliberare condiționată formulate de Victor Becali au fost respinse, de-a lungul timpului, de instanțele de judecată.


Victor Becali a primit o condamnare de cinci ani și opt luni de închisoare în dosarul în care era acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu ca să scape de pedeapsă în Dosarul Transferurilor.


Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 la patru ani și opt luni de închisoare în dosarul transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu și Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacții ilegale la transferurile unor fotbaliști către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.


Ultima persoană condamnată în această cauză care mai era încarcerată a fost Cristian Borcea, eliberat și el din penitenciar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9842 secunde