Video VIDEO 18+ | Jandarmi înjurați de mama focului la Vama Veche! (ATENȚIE, LIMBAJ EXPLICIT)

756
VIDEO 18+ |  Jandarmi înjurați de mama focului la Vama Veche! (ATENȚIE, LIMBAJ EXPLICIT) - jandarmiactiv11334128769-1342949405.jpg
În această dimineață, în jurul orei 6, un echipaj mixt de ordine publică, alcătuit dintr-un jandarmi și un polițist, care patrula pe strada Delfinului, din Vama Veche, a fost anunțat cu privire la faptul că o persoană străină a sărit pe un autoturism, de la mansarda unui imobil situat în imediata apropiere, a provocat pagube la nivelul capotei, plafonului, parbrizului și se manifestă violent.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat o persoană violentă care înjura turiștii adunați în jurul lui și lovea cu piciorele capota și oglinzile mașinii. Persoana era lovită la nivelul feței, în urma săriturii de la mansarda imobilului pe autovehicul. Deoarece Sabin N., de 21 de ani, din Techirghiol, nu s-a calmat, se manifesta violent, adresa injurii forțelor de ordine și proprietarului mașinii avariate, a fost încătușat până când la fața locului a sosit un echipaj de la ambulanță. Pentru siguranță, doi jandarmi au asigurat protecția echipajului pe timpul transportului către unitatea de urgență.

Cercetările sunt continuate de lucrători de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia sub aspectul săvârșirii faptelor de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier între Agigea și Lazu
Pagina a fost generata in 2.9826 secunde