Video VIDEO. A fost reținut șoferul care a fugit de la ACCIDENTUL MORTAL din Peștera

604

Articole de la același autor



Polițiștii constănțeni l-au găsit pe șoferul care a accidentat mortal o femeie, în după-amiază zilei de marți, 5 ianuarie, în comuna Peștera, după care a părăsit locul accidentului. 
„În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au reținut, în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier, un bărbat de 31 de ani, din orașul Hârșova.


Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 
Totodată, polițiștii efectuează cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, față de alți doi bărbați (care se aflau într-o autoutilitară), prezenți la momentul producerii accidentului rutier. 
Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propuneri corespunzătoare.


Părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției, de către conducătorul auto implicat într-un accident de circulație, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
Cu aceeași pedeapsă se pedepsește și fapta oricărei persoane de a modifica starea locului sau de a șterge urmele accidentului de circulație din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrității corporale ori a sănătății uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la fața locului.


UPDATE. Potrivit unor surse, după ce a avut loc accidentul, șoferul a mers la domiciliul din Hârșova, unde a dezmembrat piese din autoturismul implicat în accident. Ulterior, piesele au fost urcate într-o autoutilitară, în care erau ceilalți doi bărbați anchetați.


Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1328 secunde