Video VIDEO / Accident cu 3 victime, în județul Constanța. Ambulanțele intervin la locul accidentului / UPDATE

4182
2
VIDEO / Accident cu 3 victime, în județul Constanța. Ambulanțele intervin la locul accidentului / UPDATE - untitled-1507200257.jpg

Articole de la același autor

Cadrele medicale SAJ Constanța au fost solicitate în urmă cu puțin timp să intervină la un accident petrecut pe raza localității constănțene Fântânița. În urma accidentului între două autoturisme, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale.




UPDATE / Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la fața locului au fost găsite trei victim, cu vârste cuprinse între 20-30 ani, cu traumatisme abdominale. Unul dintre pacienți a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. 


Ce spune Poliția Rutieră despre accident


"În data de 05.10.2017, ora 12.07, pe DN 3, la kilometrul 238+800 de metri, în afara localității Murfatlar, a avut loc o coliziune între două autoturisme.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a două pasagere, ambele în vârstă de 18 ani, câte una din fiecare autoturism.

Conducătorii auto, doi bărbați cu vârste de 40, respectiv 23 de ani, au suferit vătămări corporale ușoare.

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs accidentul rutier."


Comentează știrea

conducător auto
5 octombrie 2017
preventie

Domnilor din politie opriți tractoarele cu remorci cu struguri care circula pe șoselele din Murfatlar neinmatriculate, fără sistem de semnalizare care sunt un real pericol. Chiar nu știți? Dacă este nevoie filmez și postez ca sa mă credeți.

localnic
6 octombrie 2017
corectie in articol

Sugerez autorului articolului de mai sus sa nu mai scrie asemenea ineptii "localității constănțene Fântânița" nu exista aceasta localitate in jud. Constanta, pot confirma si prostituatele care isi desfasoara activitatea aproape de zona accidentului. Rezervatia Fantanita de langa orasul MURFATLAR POLITIA+PROXENETI=LOVE!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1111 secunde