ELEVĂ BĂGATĂ ÎN SPITAL, DE O COLEGĂ BĂTĂUȘĂ

353
1
ELEVĂ BĂGATĂ ÎN SPITAL, DE O COLEGĂ BĂTĂUȘĂ - elevebatause-1507201625.jpg

Articole recomandate

Două eleve de clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu Focșani, s-au bătut în școală, după ce una dintre ele nu a trecut de preselecția pentru concursul de Miss din cadrul Balului Bobocilor, scrie realitatea.net


Una dintre eleve, o adolescentă de 15 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu multiple răni. Minora prezenta multiple tăieturi, iar medicii au decis să o interneze la chirurgie infantilă.

Potrivit informațiilor furnizate de directorul unității de învățământ, Cătălin Danciu, fata agresată a ajuns la spital. Eleva aleasă să participe la concursul de miss i-a adus tot felul de injurii celei care nu a trecut de preselecție, fapt care a înfuriat-o pe cea din urmă.

"A fost vineri o preselecție pentru concursul de miss, una dintre ele a fost aleasă, una nu. Vineri nu s-a întâmplat nimic, iar luni, cea aleasă a jignit-o pe cealaltă, care a bătut-o. Noi am făcut un consiliu profesoral, se vor lua măsuri împotriva elevei. Aceasta va avea nota scăzută la purtare. Am luat în discuție să nu mai facem deloc balul bobocilor sau să îl facem în școală", a precizat profesorul Cătălin Danciu, potrivit presei locale. 


Comentează știrea

Ciao
5 octombrie 2017
Elevii ca profesorii și profesorii ca elevii !

Profesorii slăbi pregătiți sub raport profesional se terfelesc unii pe alții, își spală rufele în public și elevii se bat în văzul lumii! Halal educație și instrucție în învățământul românesc ! Cadrele didactice în loc să educe elevii, se "bat" pentru funcții, pentru a compromite colegii de breaslă, năravul oamenilor prost pregătiți sub aspect profesional și totodată dau dovadă de proastă creștere, tocmai lor, profesorilor, le lipsesc cei șapte ani de acasă, atunci ce să mai cerem de la elevii școlii românești : respect, bună cuviință, să învețe și să respecte părinții, oamenii din jurul lor și bineînțeles pe profesori ?! Până când cadrele didactice, nu vor deveni, ele, exemplu de luat de către elevi, învățământul românesc, nu are să fie respectat de nimeni ! Păcat, că acele cadre didactice capabile, bine intenționate și biiiiiine pregătite sub raport profesional, suferă de pe urma luptei colegilor incompetenți , profesorii biiiiiine pregătiți, nu pot ajunge acolo unde este nevoie de ei, sunt ținuți în umbră și izolați ca să nu se poată afirma, de aici încolo toate necazurile în învățământul din România !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.056 secunde