VIDEO / AFACERIST CONSTĂNȚEAN, cercetat pentru că a dat MITĂ unui POLIȚIST RUTIER. Vezi ce spune omul legii

882
3
VIDEO / AFACERIST CONSTĂNȚEAN, cercetat pentru că a dat MITĂ unui POLIȚIST RUTIER. Vezi ce spune omul legii - fondpolitisticernavodamita135604-1374146540.jpg
Un cunoscut afacerist din Constanța este cercetat penal pentru dare de mită. Acesta a vrut să scape de o banală amendă de circulație, dar a fost prins de polițiștii rutieri, care nu s-au lăsat prinși în capcană. Oamenii legii spun că Lucian Alexandru Giuglea circula pe bulevardul Regina Elisabeta, pe contrasens. Astăzi, la prânz, a fost tras pe dreapta de un echipaj al Serviciului Rutier Constanța. Agentul șef principal Cristian Bozolan i-a cerut documentele, anunțându-l că va fi sancționat. În acel moment, omul de afaceri l-a întrebat pe polițist dacă nu cumva ar putea să se înțeleagă altfel. 




Rutieristul s-a îndreptat către mașină și a contactat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, informând despre darea de mită. Procurorii i-au permis polițistului să ia banii pe care îi oferă afaceristul, ca și mijloc de probă. 


Când s-a întors polițistul Cristian Bozolan, Giuglea a pus în talonul mașinii două bancnote de 50 de euro, pe care le-a înmânat rutieristului. El ar fi vrut să scape în acest fel de o amendă de 640 de lei pentru conducere fără purtarea centurii de siguranță și pe conducere pe contrasens. Toate momentele au fost surprinse de camera radar montată pe mașina polițistului. 


Lucian Alexandru Giuglea este director al firmei Balcan Control Group din Portul Constanța. El este cercetat și de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. În prezent, afaceristul are interdicție de a părăsi țara. 










 Iată ce a declarat polițistul care a refuzat MITA:


"În jurul orelor 11,50, în timpul serviciului, am oprit, pe bulevardul Elisabeta, un Range de culoare neagră care circula pe sens opus. La început șoferul nu a vrut să îmi prezinte actele și a spus că se grăbește. I-am explicat ce a făcut greșit. Mi-a spus că plătește oricât însă nu vrea să sufle în aparatul Drager. În acel moment m-am îndepărtat spunându-i că mă deplasez până la masină, pentru a completa un proces verbal. Mi-am anunțat șefii, dar și pe procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care m-au sfătuit să accept banii ca dovadă. Am preluat banii dintr-o poliță RCA, i-am scos, i-am arătat la camera RADAR care a filmat întregul eveniment,  i-am restituit polița RCA, iar banii i-am pus în mașină. I-am spus că mă deplasez la mașină și că trebuie să îi dau măcar un avertisment, așa că trebuie să mă aștepte puțin. Am tras de timp până când au venit procurorii și ofițerii DGA. Mi s-a părut că mirosea a băutură, fapt pentru care am insistat să i se facă și o testare cu etilitestul, rezultatul fiind negativ." 


În consecință, Alexandru Lucian Giuglea a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

sisi
18 iulie 2013
wow

O sa iti faca statuie militiene,ca ai turnat si tu pe cineva.Toata viata voastra asta faceti turnati oameni,niste sifoane ordinare.

Lite
18 iulie 2013
O

Ce militian tampit, in loc sa-i zica lu' ala ca nu ia bani, el s-a dus si i-a facut flagrant. Ala era obisnuit cu spaga tot de militienii astia jegosi care inghit ca pelicanii banii.

Un cetățean
18 iulie 2013
Fiți corecți

Să îi faceți statuie unnui astfel de polițist, fătălăilor. Era obișnuit cu șpaga "afaceristul" ? Păi cine vă pune să dați ? Ia fiți voi corecți și nu mai dați șpagă. Este că nu puteți ? Când sunteți opriți, sunteți în stare să îi lingeți pantofii polițistului numai să nu rămâneți pietoni, iar dacă apucă vreun polițist să vă ia banii vă umflați în pene pe aici. Vă vine rândul și vouă. Apropos, nu sunt polițist.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5837 secunde