Video VIDEO. Camerele au surprins momentul în care Boureanu își târăște fiica pe jos

1071
VIDEO. Camerele au surprins momentul în care Boureanu își târăște fiica pe jos - boureanusibodyguardotarasc860436-1474095473.jpg

Articole recomandate

Scandalul în care a fost implicat Cristian Boureanu a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Deși fostul politician neagă că și-ar fi bătut fiica în plină stradă, imaginile surprinse dovedesc exact contrariul.

Scandalul a pornit luni după amiază. Fiica lui Boureanu a fost surprinsă de jandarmi în timp ce țipa ca din gură de șarpe după ajutor, din mașina tatalui ei. Deși a fostul politician a spus că nu și-a bătut fiica, imaginile surprinse de două camere de supraveghere din zonă dovedesc exact contrariul, potrivit cancan.ro.

Se vede clar cum tânăra aleargă îngrozită urmărită de tatăl său, de unchi și chiar de un badyguar pe care fostul politician îl chemase în ajutor.

După câteva minute, înregistrate de softul camerei de supraveghere, se văd amănuntele cu adevărat șocante. Pe imagini se observă foarte clar cum Cristi Boureanu și bodyguardul său o târăsc efectiv pe jos, cu fundul pe asfalt, tragând-o de mîini.

Potrivit România TV, lui Cristian Boureanu i s-a făcut dosar penal pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului, scrie romaniatv.net







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9147 secunde