Cazul studentei ÎNJUNGHIATE de 14 ori / Anunțul medicilor

380
Cazul studentei ÎNJUNGHIATE de 14 ori / Anunțul medicilor - operatie78830800-1474096094.jpg

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital tăiată de 14 ori cu un cuțit și bătută de către fostul iubit. Cel mai probabil, tânărul a agresat-o din cauză că auzise că fosta lui prietenă și-a găsit pe altcineva. Incidentul s-a petrecut joi dimineață, în jurul orei 10.15, într-un bloc din cartierul CUG din Iași, tânăra fiind spitalizată de urgență, după ce a sunat singură la 112.

"Apelul înregistrat la ora 10.18 a fost făcut pentru o persoană de sex feminin cu plagă înjunghiată. La locul solicitării a fost găsită o tânără, conștientă, agresată cu pumnii și cu multiple plăgi înjunghiate, în torace, abdomen, gât și la nivelul membrelor superioare", a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal și purtător de cuvânt al SAJ Iași.

Potrivit reprezentanților Spitalului "Sf. Spiridon", tânăra a intrat în sala de operație imediat după ce a fost preluată de medici. Pacienta prezenta 14 plăgi înjunghiate în gât, torace și abdoment, care îi puneau viața în pericol. Tânăra a ieșit din intervenția chirurgicală ieri după-amiază, însă se află în continuare în stare deosebit de gravă, fiind internată în ATI.


"Pacienta prezenta multiple plăgi înjunghiate în gât, torace, abdomen, toate cu risc vital. În total, tânăra avea 14 plăgi abdominale care au interesat vasele hepatice, intestinul subțire și au produs hemoperitoneu. Pacienta era în șoc hemoragic și plăgile de la gât interesau vena jugulară externă. Tânăra a ieșit din sala de operație și a fost dusă la CT pentru că are și traumatism cranio-cerebral. Starea de sănătate este critică în continuare", a apreciat profesorul Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD, conform Ziarul de Iași.

Tânărul Gabriel Condurache, în vârstă de 23 de ani, o rugase pe fosta iubită să se întâlnească pentru a-i da un certificat de garanție de la un aparat cumpărat de cei doi. Tânărul i-a reproșat însă Andreei Albu că pe acel certificat sunt scrise datele lui de identificare. La un moment dat, fostul iubit al fetei s-a năpustit asupra ei și a tăiat-o la gât și în alte părți ale corpului, apoi a lovit-o cu pumnii și a fugit. Ea a sunat la 112, iar polițiștii s-au mobilizat și l-au prins în jumătate de oră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0346 secunde