MAȘINĂ LOVITĂ DE TREN. TREI VICTIME!

602
MAȘINĂ LOVITĂ DE TREN. TREI VICTIME! - tren09312700-1474096350.jpg

Articole recomandate

Circulația feroviară și cea rutieră au fost blocate, sâmbătă dimineața, la Mioveni, județul Argeș, unde o mașină a fost lovită de tren după ce șoferul acesteia nu a oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, iar autoturismul a ricoșat într-un microbuz, trei persoane fiind transportate la spital.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un șofer a rămas încarcerat după ce mașina sa a fost lovită de un tren, la Mioveni.

Potrivit polițiștilor, accidentul feroviar a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, dar semnalizată corespunzător, pe drumul care leagă orașul Mioveni de DN73.

Autoturismul implicat în acest accident feroviar era condus, pe strada IC Brătianu din Mioveni, de un tânăr de 24 de ani, din localitatea argeșeană Țițești, care se afla singur în mașină și care nu a oprit și nici nu s-a asigurat la trecere. Mașina pe care o conducea a fost lovită de trenul care se deplasa dinspre Câmpulung spre Pitești. În urma impactului, autoturismul a ricoșat într-un microbuz plin cu pasageri, care era staționat pe cealaltă bandă. Două pasagere din microbuz, în vârstă de 19 ani, au suferit atacuri de panică, la fața locului mai fiind solicitate două ambulanțe.

Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean Argeș, pentru îngrijiri de specialitate, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1128 secunde