Video VIDEO / Clubul Nuba din Mamaia, amendat din nou, sâmbătă noapte. Nu a închis la ora 24 și nu era păstrată distanța socială

776
VIDEO / Clubul Nuba din Mamaia, amendat din nou, sâmbătă noapte. Nu a închis la ora 24 și nu era păstrată distanța socială - video-1598775015.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au închis, sâmbătă noapte, clubul Nuba din Mamaia, după ce au constatat că era trecut de ora 24 și petrecerea continua, nefiind respectată nici distanța socială. Intervenția oamenilor legii a stârnit supărarea unora dintre petrecăreți.


"În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la o presupusă «demonstrație de forță ireală» a organelor abilitate de intervenție și control, vă comunicăm următoarele: Noaptea trecută, în urma activităților desfășurate pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește regulile de distanțare socială, dar și programul de funcționare al localurilor, polițiștii și jandarmii constănțeni au verificat mai multe societăți comerciale, printre care și cea la care se face referire. Având în vedere faptul că era trecut de ora 00.00, deci în afara programului de funcționare legal, potrivit normelor în vigoare, dar și constatarea directă a forțelor de ordine cu privire la nerespectarea măsurilor de distanțare socială, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pătruns în incinta societății comerciale, iar administratorului în cauză i-au fost puse în vedere motivele mai sus menționate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei.


Precizăm faptul că la activitate au participat 2 polițiști și 8 jandarmi, a căror intervenție nu a fost necesară și care au fost prezenți pentru preîntâmpinarea unor incidente nedorite", au declarat reprezentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7817 secunde