Video VIDEO / Cruzime fără margini! Un căruțaș beat și-a snopit calul în bătaie, după un accident provocat în sensul giratoriu

342
Un accident mai puțin obișnuit, urmat de scene de o cruzime rar văzută, a avut loc ieri seară, în municipiul Constanța. Mai exact, un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Cumpăna, a intrat cu căruța într-un autoturism Renault Laguna, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Dezrobirii și Eliberării. Imediat după producerea accidentului, bărbatul, aflat sub influența alcoolului, a fost supărat că animalul care tracta căruța zăcea rănit pe asfalt, a început să lovească cu picioarele și cu biciul calul, în timp ce șoferița autoturismului lovit apela 112.

Apelul a fost făcut la ora 18.26 de minute, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Rutier Constanța. Până la sosirea polițiștilor, individul a plecat de la locul accidentului, însă a fost prins din urmă de oamenii legii, după 400 de metri. Polițiștii au încercat în zadar să-l legitimeze pe bărbat și să-l conducă la sediul Serviciului Rutier, întrucât acesta nu voia să coopereze sub niciun chip.

Văzând că se opune legitimării, oamenii legii l-au încătușat și l-au condus la sediul Serviciului Rutier Constanța. Acolo a fost testat cu aparatul alcooltest, individul având 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. "Bărbatul a fost amendat contravențional cu suma de 2.250 lei, pentru că nu și-a luat măsurile pentru a nu fi un pericol în trafic și pentru conducerea unui atelaj hipo sub influența băuturilor alcoolice", a declarat pentru "Cuget Liber, Marius Niculescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

De asemenea, polițiștii rutieri s-au autosesizat și asupra faptului că, în baza imaginilior surprinse de anumiți constănțeni, bărbatul a băut calul. În această cauză se va întocmi dosar penal pentru cruzime față de animale.

Sorin HULUBEI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Eveniment : Leonard Doroftei, dus cu mandat la Parchet
Pagina a fost generata in 1.9472 secunde