Video VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL / ACCIDENT RUTIER GRAV între Tuzla și Costinești! CINCI VICTIME. Un bebeluș prezintă traumatism cranio-cerebral!

61771
VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL / ACCIDENT RUTIER GRAV între Tuzla și Costinești! CINCI VICTIME. Un bebeluș prezintă traumatism cranio-cerebral! - grav-1533567456.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Desfășurare importantă de forțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. La locul accidentul ui au intervenit 3 echipaje Smurd B și un echipaj Saj B2.


UPDATE: Din primele informații, în accidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme și un biciclist. Biciclistul a fost transportat la spital.


În prezent se efectuează cercetări despre cum s-a produs accidentul.


UPDATE: În urma impactului au rezultat 5 victime dintre care un bebeluș de numai 7 luni. Potrivit reprezentanților SAJ Constanța o femeie are traumatism abdominal, o femeie și bebelușul prezintă traumatism cranio-cerebral iar un bărbat și o femeie au facturi la picioare.


Un accident grav s-a petrecut în urmă cu câteva minute între localitățile Tuzla și Costinești. Din primele informații, sunt implicate trei autoturisme și sunt mai multe victime, printre care și copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2256 secunde