Video VIDEO. Detalii incredibile despre șoferul care a lovit cu bolidul un polițist și l-a târât 20 metri

11816
2
Șoferul care a rănit grav un polițist, vineri seară, a ajuns pe mâna procurorilor. Se pare că acesta este fiul unui afacerist controversat din capitală, care conduce mai multe business-uri în București, transmite Realitatea TV. 


xxx


Tânărul recalcitrant care s-a închis în mașină și a rănit grav un polițist, se află în prezent la sediul poliției din capitală. Acesta ar fi copilul unui traficant de droguri, potrivit realitatea.net


Acum, poliția încearcă să afle care au fost cauzele comportamentului deviant al șoferului.

Potrivit oamenilor legii, tânărului i s-au cerut documentele de către un agent al poliției, moment în care a devenit agresiv și a demarat, fără să țină cont că polițistul era prins de oglinda retrovizoare și centura de siguranță a acestuia.

Șoferul a fost testat cu etilotestul, dar deocamdată nu se cunoaște rezultatul alcoolemiei. Acesta se află la serviciul omoruri și este sub supravegherea unui procuror. Se analizează toată desfășurarea evenimentelor, pentru a se face o încadrare corespunzătoare.

Șoferul recalcitrant iubește mașinile, gadgeturile și petrecerile. Asta este descrierea pe care și-a făcut-o tânărul pe pagina sa de Facebook, scrie realitatea.net







Împușcături azi-noapte în Capitală, pe bulevardul Ion Mihalache. Polițiștii au fost nevoiți să tragă trei focuri de armă în plan vertical ca să poată trage pe dreapta un șofer în trafic. Inițial, acesta nu a oprit la semnalele oamenilor legii, apoi l-ar fi lovit ușor cu mașina pe un agent, transmite Realitatea TV. 


După ce mașina a fost oprită, șoferul s-a închis în mașină. A venit mama acestuia cu o cheie de rezervă și a deblocat portiera. Tânărul a fost dus la secția de poliție pentru audieri.


Comentează știrea

Murphy
11 martie 2017
Cineeee....

Filiera americana Conform unor surse, Ory Dulberg are legaturi stranse cu Mihail Sorin Sapunarescu, roman cu resedinta in Florida, fiul unui fost colonel de la "Doi s'un sfert", arestat de curand in Germania pentru trafic de droguri. Americanii de la DEA (Serviciul Antidrog american) ancheteaza o filiera internationala de trafic de narcotice, in special pastile Ecstasy, din care fac parte si cativa romani. Printre ei si Carol Herscovici. In 2002, politistii l-au depistat in Capitala in timp ce avea asupra sa peste 1.000 de tablete de Ecstasy, reprezentand o captura deosebita la nivel european.

Murphy
11 martie 2017
La Piovra

Potrivit anchetatorilor, ofiteri din cadrul Directiei Politiei Judiciare l-au depistat pe strada Buzesti pe cetateanul israelian de origine romana Carol Herscovici, in varsta de 31 de ani, domiciliat in Tel Aviv, care avea asupra sa o punga din plastic ce continea mai multe comprimate de culoare alba. Initial nu s-a stiut despre ce fel de pastile este vorba. Apoi, o echipa a DGCCOA s-a deplasat la fata locului si a preluat cercetarile. Carol Herscovici Politistii Brigazii Antidrog au constatat ca pastilele din punga erau comprimate de Ecstasy, drog de mare risc. Cele 1.008 pastile cantareau 305 grame. Carol Herscovici a fost arestat in baza unui mandat emis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. A doua zi, ofiteri din DGCCOA s-au deplasat in Brasov, impreuna cu Herscovici, intr-un imobil situat pe strada Alecu Russo nr. 2. Acolo, politistii au descoperit si ridicat o geanta sport care continea 65 de pachete cu Ecstasy. In urma cantaririi s-a stabilit ca acestea aveau o greutate de 19,900 kilograme (66.000 de comprimate). Herscovici primise drogurile cu trei saptamani in urma, in Capitala, urmand ca la o comanda telefonica sa le transporte intr-un loc ce urma sa fie indicat. Se pare ca, in final, drogurile urmau sa ajunga la New York sau Los Angeles. Cele 66.000 de comprimate Ecstasy au fost confiscate. Anii 1999 si 2000 reprezinta adevarata iesire la rampa pentru traficantii romani de droguri sintetice. Practic, in noiembrie 1999 apar primele semnale despre o adevarata ruta romano-americana a drogurilor sintetice de tip Ecstasy. La acea data, pe Aeroportul "JFK" din New York, politistii americani de la Serviciul antidrog (DEA - Drug Enforcement Army) i-au arestat pe Cristian Ogarca, fost bodyguard in clubul "Office", si pe Claudia Vasilescu, sefa biroului TAROM de pe Aeroportul "JFK". Cei doi aveau asupra lor o incarcatura de Ecstasy in valoare de peste trei milioane de dolari. Cateva luni mai tarziu, tot in America avea loc o alta captura de zile mari in care erau implicati traficanti romani: la inceputul lunii octombrie 2000, pe aeroportul din Detroit au fost arestati romanii Marius Daniel Rusu, Ion Cristian si Emil Tonca, ultimul avand asupra lui nu mai putin de 55.000 de pastile Ecstasy.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1867 secunde