Video VIDEO. El este șoferul din Constanța, din cauza căruia AU MURIT doi tineri de 18 ani

2405
VIDEO. El este șoferul din Constanța, din cauza căruia AU MURIT doi tineri de 18 ani - untitled-1547982274.jpg

Articole recomandate

UPDATE  - Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost dus la audieri, la sediul Poliției Rutiere Constanța. Cel mai probabil, oamenii legii vor lua decizia de a-l propune spre arestare preventivă. 


Reamintim


Doi tineri de 18 ani și-au pierdut viața în această dimineață, pe drumul dintre Constanța și Tulcea. Mașina în care se aflau aceștia, unul din ei fiind șofer, a fost izbită în plin de un BMW condus de un alt tânăr de 22 de ani, care a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat pe contrasens. Cei doi tineri au murit pe loc, iar șoferul BMW-ului a fost doar rănit ușor. 


Un bărbat a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac și Tașaul, din cauza neadaptării vitezei la configurația drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. 


În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului a șoferului și pasagerului din spate, din al doilea autoturism, și vătămarea corporală ușoară a șoferului primului autoturism și pasagerului dreapta din cel de-al doilea autoturism. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4442 secunde