Video VIDEO. IMAGINI DE-A DREPTUL ŞOCANTE! Nouă maşini ocolesc un bărbat care zăcea în mijlocul străzii

397
VIDEO. IMAGINI DE-A DREPTUL ŞOCANTE! Nouă maşini ocolesc un bărbat care zăcea în mijlocul străzii - untitled-1677585483.jpg
Un bărbat care a căzut în mijlocul unui bulevard din Alba Iulia este ocolit de mai multe mașini până când una dintre ele să se oprească. Potrivit imaginilor publicate de Alba 24, nouă mașini trec pe lângă omul care zăcea în stradă. La un moment dat un șofer oprește și mai multe persoane îl ridică pe om.


Lipsa de reacție a șoferilor care au ocolit bărbatul din Alba Iulia căzut în mijlocul părții carosabile a unui bulevard din oraș este sancționată prin lege. În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare o persoană căzută pe carosabil, pe un bulevard, din municipiul Alba Iulia, Inspectoratul de Poliție Județean Alba face următoarele precizări:

„În cursul zilei de ieri, 27 februarie a.c., în dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Alba nu a fost semnalat, prin 112, niciun eveniment care să anunțe prezența vreunei persoane căzute pe carosabil, în municipiul Alba Iulia", citează stiripesurse.ro

"La nivelul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost demarate activitățile de cercetare, cu privire la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, transmite IPJ Alba.

Potrivit legii, lipsa de inițiativă în astfel de situații, în care o persoană se află în primejdie, se pedepsește cu amendă sau închisoare de la trei luni la un an.

SURSA FOTO: captura video

sursa video: Paul Gabriel Andrei Facebook

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5282 secunde