Video Video. PERCHEZIȚII LA Constanţa, la persoane bănuite de TRAFIC DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

1268
1
Video. PERCHEZIȚII LA Constanţa, la persoane bănuite de TRAFIC DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC - img20220919wa00101-1663588766.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut.


La data de 18 septembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat, la un festival de muzică electronică desfășurat într-o stațiune din județul Constanța, 2 bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu.


În cursul aceleiași zile, au fost puse în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, la locurile de cazare ale celor 2 bărbați, din stațiunea Olimp, fiind descoperite 8 grame de amfetamină, 67 de grame de comprimate MDMA, 5 comprimate de Alprazolam și 4 grame de cannabis.


În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea bărbatului de 27 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi, urmează a fi sesizată instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Lucica
19 septembrie 2022
Traficant de droguri și consumator

Mai căutați că veți găsi chiar daca s-au închis cluburile din stațiuni , drogati din asta trăiesc în cursul anului rămânând sursa prin școli . Bălan Alexandru( din comuna Costinești , Tineretului Nr 108, locuiește la fratele său Bălan Virgil patronul clubului Rakada de pe faleza Costinești ,in prezent fiind închis), asta face trafic de droguri, inclusiv consumator de substanțe.E cunoscut în comunitate inclusiv de oameni legii care nu i-au nici o măsură împotriva lui ,fiind președintele APC Costinești și are influență folosindu-se de trafic de influență. A avut permisul auto suspendat pentru patru luni incepand din luna iulie pentru droguri fiind testat in Constanta, folosindu-se de trafic de influență la nivel înalt inclusiv șeful poliției Stațiunii Costinești (fiind corupt până în măduva spinării de către frații Balan Virgil și Bălan Alexandru), intervenind într-o lună și jumătate i-a fost recuperat,iar el continundu-si activitatea consumului de alcool și droguri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8193 secunde