VIDEO / Percheziţii la Constanţa, la proxeneţi. Doi bărbaţi, reţinuţi, altul, căutat de poliţişti

265
VIDEO / Percheziţii la Constanţa, la proxeneţi. Doi bărbaţi, reţinuţi, altul, căutat de poliţişti - perchezitii-1622119283.jpg
Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au documentat activitatea infracțională a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, despre care existau indicii că ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe minore, pe raza orașului Năvodari. 


Miercuri, 26 mai, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști ai Poliției orașului Năvodari, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Secției 5 Rurală Cogealac și Secției 1 Rurală Constanța au pus în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 4 pe raza orașului Năvodari, 3 în municipiul Constanța și una pe raza comunei Valu lui Traian. 


„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie 2021 - prezent, 3 bărbați, de 20, 23, respectiv 68 de ani, ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției, de către 3 minore, pe raza orașului Năvodari și a municipiului Constanța. 2 dintre bărbați, de 23, respectiv 68 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cel de-al treilea bărbat, de 20 de ani, sustrăgându-se cercetărilor. În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a celor 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.. 


În cursul zilei de joi, 28 mai, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, de asemenea fiind formulată propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cel de-al treilea bărbat.


Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3355 secunde