Video VIDEO / Poliția a dat amenzi de 7.000 lei la un cortegiu funerar, la Constanţa

516
VIDEO / Poliția a dat amenzi de 7.000 lei la un cortegiu funerar, la Constanţa - politia-1609684022.jpg

Articole de la același autor

15 persoane care participau la o înmormântare au fost amendate de polițiști din Constanța deoarece nu purtau măști de protecție. Polițiștii au văzut imaginile cu cortegiul funerar pe rețelele de socializare și s-au dus la fața locului. Valoarea totală a amenzilor este 7.000 de lei.


În urma apariției în spațiul public a unor imagini cu privire la un cortegiu funerar care se deplasează pe raza municipiului Constanţa, precizam faptul că, polițiști din cadrul Secției 5 s-au sesizat din oficiu, iar la fața locului au ajuns mai multe echipe de poliție și jandarmi constănțeni, precum și polițiști locali, care au îndrumat persoanele să respecte măsurile legale stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.  


Polițiștii au procedat la identificarea celor care nu s-au conformat  indicațiilor, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care una pentru organizatorul evenimentului, fiind vorba despre un bărbat de 45 de ani și 14 pentru participanții care nu purtau mască de protecție.


Se continuă activitățile de sancționare, pentru ceilalți participanți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6373 secunde