Video VIDEO ȘOCANT. CUM SE FACE PRAF UN FORD FOCUS LA 120 km/h. "Sunt povești centurile de siguranță, 100 de airbag-uri"

3597
7
VIDEO ȘOCANT. CUM SE FACE PRAF UN FORD FOCUS LA 120 km/h.

Articole recomandate

Tragedia din Mamaia, petrecută în urmă cu câteva zile, în zona Butoaie, a luat viața a doi băieți, iar pe prietenele lor le-a băgat în spital, inițial cu șanse minime de supraviețuire. Lipsa experienței la volan, corelată cu o viteză de peste 120 km pe oră, a transformat, după impactul nimicitor cu stâlpul, Ford Focusul implicat în accident într-un morman de fiare contorsionate.

Pe marginea unui material video postat pe Facebook, Bogdan Covalciuc, pompier cu ani buni de experiență, povestește că odată ce atingi viteza de 120 km la oră, într-un Ford Focus, șansele de supraviețuire țin doar de noroc, în caz de accident:

"De la 120 km /h în sus, doar Dumnezeu "votează"! De la 100 la 120km/h este noroc între 80 și 100 vă salvează băieții de la descarcerare ...vă spun sigur după 10 ani de carnagii ...restul sunt povești cu centuri de siguranță , "100" de airbaguri și mașini super ranforsate.", scrie Bogdan Covalciuc.

Citește și INCREDIBIL! Așa arată mașina care a intrat în stâlp cu peste 120 km/h / GALERIE FOTO

Comentează știrea

flocus I
7 martie 2016
airbag-urile se inlocuiesc dupa 7-8 ani

in functie de producator. Iti dai seama ca nimeni niciodata nu da 1000+ euro sa schimbe airbag-urile la masina preventiv, indiferent ca masina a fost luata de noua sau la mana a doua. La Flocus-ul de 20 de ani Dumnezeu cu mila, unele s-au umflat, altele ba. La 120kmh impact cu stalpul greu sa scapi, iti trebuie o dinamica si o zona de impact favorabila si o masina de la 100k+ in sus.

adevar
7 martie 2016
dau limbi in cuur la toti romanii

o fac cu placere, sunt papusa voastra.

aa
7 martie 2016
aa

las-o bre mai moale, cum sa schimbi airbagurile la 8 ani. Nu scrie in cartea masinii, cartea de service, dar stii tu ca asa se face. Ahh, daca ai lovit masina, sau ai luat-o fara airbaguri de la samsari e alta poveste .

Adevar
7 martie 2016
adevar

Ma-ndoiesc sincer ca o masina de 100k sau 1m sau oricare alta te salveaza la 120 km/h. Pentru unii nu pare o viteza mare dar totusi e imensa. Impactul care se creaza la oprirea brusca a unei bucati de fier de peste 1 tona e putin probabil sa nu te zruncine indeajuns incat sa mori , indiferent ca ai sau n-ai centura sau airbag. Fieru-i fier , si pe Porsche si pe altceva. Ca unu e putin mai gros nu face mare diferenta la astfel de viteze.

Răspuns la: airbag-urile se inlocuiesc dupa 7-8 ani
Adăugat de : flocus I, 7 martie 2016
in functie de producator. Iti dai seama ca nimeni niciodata nu da 1000+ euro sa schimbe airbag-urile la masina preventiv, indiferent ca masina a fost...
ciuma rosie
7 martie 2016
90 km /h

peste doar Dumnezeu te scapa dar cu sechele .creierul la sarituri peste 2 m inaltime se poate " desprinde" la fel ca la viteze mai mari de 80-90 km/h restul sunt povesti pt donatori de organe.

ion
7 martie 2016
accident

Video-ul este extrem de educativ. Macar sa inteleaga cei care sunt conducatori auto din asta...

ion
7 martie 2016
accident

Video-ul este extrem de educativ. Macar sa inteleaga cei care sunt conducatori auto din asta...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3424 secunde