Video VIDEO. ȘOFERI TERIBILIȘTI! "LINIUȚE" în stațiunea Mamaia! UPDATE

849
VIDEO. ȘOFERI TERIBILIȘTI!

Articole de la același autor

Doi șoferi teribiliști au fost surprinși în timp ce au ambalat motoarele autoturismelor și s-au luat la întrecere. Ce loc mai potrivit pentru o astfel de experiență decât stațiunea Mamaia, unde în această perioadă a anului traficul este mai redus? Filmulețul în care șoferii teribiliști sunt surprinși în timp ce fac "liniuțe" a fost făcut public pe o rețea de socializare. 


Polițiștii atrag atenția că astfel de "sporturi" extreme le pot aduce conducătorilor auto dosare penale și îi pot lăsa fără permisele de conducere. 


De menționat, de asemenea, că de-a lungul timpului, "liniuțele" au dus la producerea de tragedii pe străzile din municipiul Constanța. În 2007, patru tineri au ars de vii în mașină, în urma unui accident produs în stațiunea Mamaia, când un Porsche s-a luat la întrecere cu un alt autoturism, iar viteza la care a avut loc impactul a fost peste 200 km/h. 


UPDATE. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța s-au autosesizat cu privire la imaginile video din spațiul public. Astfel, urmează a se efectua verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun în astfel de cazuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1913 secunde