Video VIDEO / Un hotel din Mangalia oferă recompensă pentru prinderea unei hoațe. Tânăra a fost identificată

1421
Reprezentanții unui hotel din Mangalia au oferit o recompensă pentru prinderea unei eleve care, împreună cu iubitul, a jefuit un restaurant de pe faleză.


Totul s-ar fi întâmplat pe 29 martie, în jurul ore 13.30, atunci când eleva a mers cu iubitul ei la restaurantul Cazino Mangalia.


Cei doi au furat mai multe bunuri din interiorul localului, iar la sfârșit, eleva a smuls și a furat camerele de supraveghere crezând că astfel nu va fi identificată.


Din nefericire pentru ea, imaginile au fost făcute publice de reprezentanții hotelului care au oferit și o recompensă pentru identificarea ei.


"Oferim recompensă pentru cel ce recunoaște această fată din imagine care a furat din restaurantul Cazino Mangalia. Crezând că dacă a furat până și camera video nu o să fie prinsă. Păi tu hoață mică care ești, nu știai că înregistrările sunt transferate live în alt dispozitiv ????", a fost postarea de pe Facebook a hotelului Solymar Mangalia.


În scurt timp, oamenii din Mangalia au recunoscut-o pe elevă și au postat pe Facebook imagini cu tânăra care ar fi elevă la Liceul Economic din oraș.

Potrivit acestora, eleva nu ar fi acționat singură, ci împreună cu iubitul ei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6751 secunde