Video VIDEO. Un puștan s-a apucat de "verificat" mașini în stațiunea Mamaia

108
1
VIDEO. Un puștan s-a apucat de

Articole recomandate

Un minor de 14 ani a fost prins de jandarmii constănțeni în timp ce fura mai multe bunuri dintr-o mașină. Echipajul se afla într-o misiune de asigurare a ordinii și liniștii publice în stațiunea Mamaia. Ajungând lângă o parcare din apropierea Cazinoului, militarii au observat un tânăr care se apropia de mașinile staționate și verifica dacă sunt deschise. 


La un moment dat, ajungând la a treia mașină, norocul i-a surâs minorului, astfel că într-un autoturism a găsit ușa din față deschisă. N-a stat pe gânduri, ci a intrat în autoturism și a început să caute în interior, moment în care a fost somat de militari. Adolescentul nu a opus rezistență, ci a ieșit din mașină, iar jandarmii l-au recunoscut ca fiind "un vechi prieten", de 14 ani, din Constanța. Acesta avea în mână două telefoane pe care le furase din mașină. 


Minorul fost condus la sediul Biroului de Politie Mamaia unde s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați sau ale autoturismelor. 



Comentează știrea

fane
7 august 2014
cioara

Bineinteles ca e cioara borata, puteam sa pun pariu ! Oare de ce nu ne mira ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde