Video VIDEO / Un taximetrist și-a dat foc la mașină după ce a luat o amendă

1106
1
VIDEO / Un taximetrist și-a dat foc la mașină după ce a luat o amendă - taxi-1462458379.jpg
Un taxi a fost cuprins de flăcări în trafic în fața magazinului Obor, pe sensul de mers către Doamna Ghica, a anunțat joi Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Supărat că polițiștii l-au obligat să plătească o amendă de 4.000 de lei după ce i-au verificat documentele și au depistat că șoferul nu are licență și nici autorizație, un taximetrist a dat foc mașinii în plină stradă. În urma incidentului drumul a fost blocat într-o zonă extrem de circulată din Capitală. Nu sunt înregistrate victime și nu au fost afectate alte mașini.Potrivit ISU, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere, precizează romaniatv.net.

"Bărbatul după ce a părăsit autoturismul a fost depistat de politistii Sectiei 7. Urmează să fie condus la audieri pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice și impiedicarea circulației pe drumurile publice", a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliția Capitalei. Pe langă paguba materială, bărbatul riscă să facă până la 15 ani de închisoare, mai notează romaniatv.net.

Comentează știrea

Autor
6 mai 2016
Mincinoșii

Asta fac milițienii distrug viețile oamenilor !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7113 secunde