Video VIDEO. Un tir a intrat într-o clădire în orașul Ovidiu. Șoferul a decedat

700
VIDEO. Un tir a intrat într-o clădire în orașul Ovidiu. Șoferul a decedat - 1-1599212556.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Ovidiu,  la sensul giratoriu Peco Celsy. Un tir a intrat într-o clădire, accidentul soldându-se cu o victimă încarcerată.


UPDATE


Pe fondul neatenție, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare într un sens giratoriu, a lovit un stâlp, ulterior s-a oprit într un imobil. 


Astăzi, în jurul orei 12:00, un bărbat a condus o autoutilitară care tracta o semiremorcă pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, dinspre M. Kogălniceanu către Ovidiu, iar la km 196+300m, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat, a traversat sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă, după care s-a oprit în zidul unei societății comerciale.


În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 50 de ani.


UPDATE


La accidentul rutier petrecut pe DN2A la ieșire din localitatea Ovidiu au intervenit pompierii constănțeni cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță smurd B. A fost direcționat și elicopterul smurd. Colegii au extras singura persoana (șoferul încarcerat) care se afla în cabina autoutilitarei. Din păcate pentru acesta medicii au fost nevoiți sa declare decesul la fata locului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6384 secunde