Viitor polițist sau potențial infractor? Elev prins la furat în mall!

242
Viitor polițist sau potențial infractor? Elev prins la furat în mall! - dddd-1583133842.jpg

Articole recomandate

Un elev al Școlii de Poliția Câmpina s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins la furat într-un mall din Ploiești. Băiatul de 19 ani ar fi șterpelit trei inele, gablonțuri, în valoare de 50 de lei, potrivit Observator. Tânărul a fost prins de agenții de pază ai mall-ul Ploiești Shopping City în timp ce fura bunuri dintr-un magazin. Potrivit unor surse apropiate anchetei, elevul a încercat să fure trei inele, în valoare totală de 50 de lei.

Polițiștii au fost sesizați de reprezentanții firmei de pază și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

"În cursul acestei zile (ieri n.r.) am fost sesizați de reprezentanții unei societăți de pază despre faptul că au reținut un bărbat suspectat că ar fi sustras dintr-un centru comercial mai multe bunuri. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi un tânăr de 19 ani, elev al Școlii de agenți de poliție "Vasile Lascăr" Câmpina. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", au transmis polițiștii prahoveni.

În plus, la nivelul Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina a fost demarată procedura de cercetare disciplinară, urmând a fi dispuse măsuri în consecință".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Eveniment : Infractori trimiși la Poarta Albă
Pagina a fost generata in 0.3954 secunde