Viitorii gardieni din penitenciare, căutați printre elevii din Constanța

167

Articole de la același autor

Elevii constănțeni, din clasele a XI-a și a XII-a, din școlile din Constanța, Medgidia, Castelu, Poarta Albă și Murfatlar, s-au întâlnit cu reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă, ocazie cu care au aflat mai multe despre gardienii de penitenciare. Angajații unității de detenție le-au prezentat oferta educațională a instituțiilor de învățământ care formează funcționari publici cu statut special pentru sistemul administrației penitenciare, precizând că anul acesta vor fi disponibile 300 de locuri. 


Aceste locuri sunt disponibile în următoarele instituții: Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Academia Națională de Informații "Mihai Viteazu" București, Institutul Medico-Militar București, Academia Tehnică Militară București, Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I" Pitești și Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna.


Cei interesați pot obține mai multe detalii de la Penitenciarul Poarta Altă, numere de telefon 0241/853.777, 0241/853.708.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Gigi Becali  a ajuns din nou la spital
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Unde ajung copiii care comit infracțiuni
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Turismul din spatele gratiilor
Pagina a fost generata in 0.5768 secunde